villa-sverige.se: Villa i Västerås

Villa i Västerås

Om Västerås Västerås är Sveriges femte största stad och ligger i Västmanland. Staden är belägen vid Mälarens norra strand, ca 10 mil från Stockholm. Här sker byggandet av allt fler bostäder precis intill Mälaren. I staden finns ett flertal sportanläggningar och platser för evenemang. Västerås bjuder på en stor variation av olika sorters museum som passar alla åldrar, häribland, Västerås konstmuseum och flygmuseum. Staden kallas ibland för cykelstaden. Här finns nämligen landets bäst utbyggda cykeltrafiknät, totalt 380 km långt. Redan under 900-talet var Västerås en handelsplats. Det har präglat staden idag i form av det fantastiska shoppingutbudet som finns. Det var här som Hennes & Mauritz första butik öppnades.

 

Västerås Näringsliv Västerås anses som en stad som ständigt utvecklas till en plats där kunskap finns och många konferenser hålls. Med goda samarbeten med Mälardalens högskola, utvecklas staden allt mer.

 

Väst att se i Västerås: - Flygmuséet - Konstmuséet

 

Länkar om Västerås:

Västerås officiella webbplats
Facebook-sida för Hyrsbostäder i Västerås

Om du är i köptankar av en villa, är det viktigt att du undersöker marknaden grundligt. Priserna på villor har stigit de senaste åren, men utbudet är stort och det finns goda möjligheter att göra en bra investering och hitta en villa som fyller dina behov. Klicka på länkarna till vänster för att påbörja din sökning efter villor till försäljning.
Mere i denne kategori: « Uppsala Örebro »

Icon CO2 neutral website English transparent.png